Webinar voor professionals in de week tegen kindermishandeling (18 nov)


Weet jij hoe je kindermishandeling en kindermisbruik signaleert en wat je dan kunt doen? Durf jij af te gaan op je onderbuikgevoel en het gesprek aan te gaan?

In de Week tegen Kindermishandeling organiseren we een webinar over het herkennen van signalen en het wegnemen van handelingsverlegenheid. Want wat kan je nou precies doen als je een vermoeden hebt? Het webinar is speciaal voor professionals in Drenthe en wordt georganiseerd door het Centrum Seksueel Geweld Groningen/Drenthe en Veilig Thuis Drenthe. Els van der Weele, de regionale projectleider Geweld Hoort Nergens Thuis, gaat in gesprek met diverse professionals en ervaringsdeskundigen. Ben jij er ook bij? Pak je kans!

Onderwerpen

  • Kindermishandeling en kindermisbruik
  • Hoe kunnen we ervoor zorgen dat het gezien wordt en dat we er wat aan doen?
  • Directe en niet-directe signalen (moet ik hier iets mee of niet?)
  • Wat kan je doen of vragen?
  • Tools om jou daarbij te helpen

Datum, tijdstip en locatie

Het webinar is live te volgen op donderdag 18 november tussen 19.30 - 20.30 uur. Je volgt het via deze link:
Webinar kindermishandeling en kindermisbruik; hoe maak je het bespreekbaar?

Lukt het jou niet om live aan te sluiten op dit moment? Geen punt. Je kan de uitzending op een later tijdstip terugkijken via dezelfde link. Aanmelden voor het webinar is niet nodig.

Stel live jouw vragen via de chat

Stel je vragen live via de chat en krijg tijdens het webinar meteen antwoord. Zodra je op de link van het webinar klikt log je meestal automatisch in op YouTube. Ben je niet automatisch ingelogd? Log dan alsnog in met je google-account. Als je nog geen account hebt, dan kun je die ter plekke aanmaken.